Nokkostuotteet eläimille

Nokkospelletti hevoselle

Pölyämätön nokkospelletti hevosille!

Helppokäyttöinen ja pölyämätön täydennysrehu hevosille. Murskatun solurakenteen ansiosta nokkosen ravintoaineet imeytyvät paremmin. Voidaan antaa myös muille eläimille. Pellettejä voi tarvittaessa pienentää.

Pakkauskoot 0,8 kg ja 5 kg. Tuotteet pakataan tukevaan monikerrospaperipussiin, joka suojaa pellettejä valolta, tuoksuilta ja kosteudelta.

Nokkospelletti koiralle

Täydennysrehu koirallesi! Nokkostuotteet sopivat erinomaisesti koirasi hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Nokkonen on oiva vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Pelletissä ne ovat imeytyvässä muodossa.

Nokkonen sisältää runsaasti flavonoideja ja erilaisia happoja sekä lehtivihreää. Nokkosessa on myös runsaasti kuitua ja proteiinia. Aminohappokoostumus on sellainen, että se puhdistaa koirasi elimistöä kuona-aineista.Nokkosrouhe sekoitetaan ruokaan kosteana imeytymisen parantamiseksi.

Käyttöohje: Pienet koirat 1 tl/vrk. Isot koirat (>15 kg) 2-3 tl/vrk.

Saatavana myös rouheena!

Käyttäjäkokemuksia pelletistä

"Hevoseni on sairastanut kesäihottumaa noin 7 vuotta. Ihottuma on ollut erittäin kutiseva, minkä vuoksi hevoseni on hangannut itseltään hännän jouhet irti. Myös harjan alla oleva iho on ollut verinen hankaamisesta.

Hevoneni on syönyt nokkospellettiä melkein koko vuoden ja näyttää nyt oikein hyväkuntoiselta. Hän ei ole hangannut kuin muutaman kohdan verille, ja niihinkin on karva kasvanut takaisin. Häntä kasvaa kokoajan tuuheana, ja pituutta sille on tullut reilu 20cm. Karva kiiltää ja hevonen on muutenkin terveemmän näköinen kuin moneen vuoteen."

Käyttäjäkokemuksia pelletistä

"Olemme antaneet nokkosta osana muuta ravintoa monipuolistamassa heinän ravintoarvoja. Tarvittavien kivennäis-ja hivenaineiden osittainen korvaaminen onnistuu hyvin luonnonmukaisella nokkosella, jolloin ravinteiden imeytyvyyskin on todennäköisesti parempi.
Pyrkimyksenämme on tarjota hevosille mahdollisimman luonnonmukaista ja vähän prosessoitua ruokaa.
Hevosten kavioaines on erinomainen kaikilla hevosillamme. Myös karvan laatu on kiiltävä. Olen opiskellut laajasti yrttitietoutta kirjoista ja netistä. Kotimaisuus, vieläpä kainuulaisuus, tuotteiden puhtaus ja niiden helppokäyttöisyys saivat tilaamaan juuri Ärmätin tuotteita."

Nokkospelletti jyrsijöille!

WOIMA-tuoteperhe on täydentynyt Mini-WOIMALLA, joka on tehty jyrsijöille, kissoille ja pienirotuisille koirille. Nokkostuotteet sopivat erinomaisesti pienten nisäkkäiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Pölyämätön nokkosvalmiste soveltuu eri roduille; myös pennuille ja aikuisille lemmikeille.