Nokkostuotteet eläimille

Nokkospelletti hevoselle

Pölyämätön nokkospelletti hevosille!

Helppokäyttöinen ja pölyämätön täydennysrehu hevosille. Murskatun solurakenteen ansiosta nokkosen ravintoaineet imeytyvät paremmin. Voidaan antaa myös muille eläimille. Pellettejä voi tarvittaessa pienentää.

Pakkauskoot 0,8 kg ja 5 kg. Tuotteet pakataan tukevaan monikerrospaperipussiin, joka suojaa pellettejä valolta, tuoksuilta ja kosteudelta.

Nokkospelletti koiralle

Täydennysrehu koirallesi! Nokkostuotteet sopivat erinomaisesti koirasi hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Nokkonen on oiva vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde. Pelletissä ne ovat imeytyvässä muodossa.

Nokkonen sisältää runsaasti flavonoideja ja erilaisia happoja sekä lehtivihreää. Nokkosessa on myös runsaasti kuitua ja proteiinia. Aminohappokoostumus on sellainen, että se puhdistaa koirasi elimistöä kuona-aineista.Nokkosrouhe sekoitetaan ruokaan kosteana imeytymisen parantamiseksi.

Käyttöohje: Pienet koirat 1 tl/vrk. Isot koirat (>15 kg) 2-3 tl/vrk.

Saatavana myös rouheena!

Eläinten käyttäjäkokemuksia

Munuaisten toiminta palautui

"Valko on 7-vuotias kultainennoutaja. Hänellä on ollut rankka elämä, johon on sisältynyt monenlaista terveysongelmia. Pahinta oli kasvaimen löytyminen vatsaontelosta. Lähes kolmekiloinen kasvain poistettiin. Puolen vuoden päästä jouduttiin leikkaamaan toistamiseen kasvaimen uusimisen vuoksi. Tästä on nyt kulunut kaksi vuotta.Herkillä testeillä havaittiin, että munuaisten toiminta oli heikentynyt mahdollisesti lääkkeiden vuoksi. Otin yhteyttä koirien ravintoneuvojaan, joka suositteli Ärmätti-nokkosrouhetta poistamaan kuona-aineita ja tukemaan munuaisten toimintaa sekä vahvistamaan kehoa.

Valko on nyt syönyt Ärmätin nokkosrouhetta 7kk:n ajan ja viimeisimmissä kontrollikokeissa arvot olivat tosiaan normaalit! Valko on terve, elämäniloinen ja virkeä, elämästään nauttiva keski-ikäinen."

Nokkonen auttaa hevosten hyvinvointia

Kesäihottuma kuriin nokkosella

"Hevoseni on sairastanut kesäihottumaa noin 7 vuotta. Ihottuma on ollut erittäin kutiseva, minkä vuoksi hevoseni on hangannut itseltään hännän jouhet irti. Myös harjan alla oleva iho on ollut verinen hankaamisesta.

Hevoneni on syönyt nokkospellettiä melkein koko vuoden ja näyttää nyt oikein hyväkuntoiselta. Hän ei ole hangannut kuin muutaman kohdan verille, ja niihinkin on karva kasvanut takaisin. Häntä kasvaa kokoajan tuuheana, ja pituutta sille on tullut reilu 20cm. Karva kiiltää ja hevonen on muutenkin terveemmän näköinen kuin moneen vuoteen."

Pelletit ovat oiva tuote hevosen kouluttamisessa

"Olen tilannut hevoselle nokkospellettejä. Ne ovat loistava tuote!
Käytän pellettejä palkkioina hevosta treenatessa. Pelletit ovat olleet käteviä, kun koulutan hevosta positiivisella vahvistamisella. Tällöin annetaan "naksu ja maksu". Ponillani on metabolinen oireyhtymä eli aineenvaihdunta ei toimi kunnolla. Kaikki ylimääräiset herkut ja sokerit on pidettävä minimissä. Nyt voin käyttää nokkospellettejä palkkana. Pelletin voi helposti puolittaa, jolloin päiväannoksella tekee jo muutaman harjoituksen. Pelletit ovat tähän tarkoitukseen paljon parempia kuin leivänpalat tai porkkanat, jotka nuhjaantuvat taskussa. Olen suositellut Osuuskunta Ärmättiä monelle kaverille."

Maija

Käyttäjäkokemuksia pelletistä

"Olemme antaneet nokkosta osana muuta ravintoa monipuolistamassa heinän ravintoarvoja. Tarvittavien kivennäis-ja hivenaineiden osittainen korvaaminen onnistuu hyvin luonnonmukaisella nokkosella, jolloin ravinteiden imeytyvyyskin on todennäköisesti parempi.
Pyrkimyksenämme on tarjota hevosille mahdollisimman luonnonmukaista ja vähän prosessoitua ruokaa.
Hevosten kavioaines on erinomainen kaikilla hevosillamme. Myös karvan laatu on kiiltävä. Olen opiskellut laajasti yrttitietoutta kirjoista ja netistä. Kotimaisuus, vieläpä kainuulaisuus, tuotteiden puhtaus ja niiden helppokäyttöisyys saivat tilaamaan juuri Ärmätin tuotteita."

Kainuun ammattiopiston koirat syövät nokkosta

Nokkosen syöttämisessä koirille on todettu olevan hyvin suuri merkitys. Osalla koirista on ollut anatomisia tai fysiologisia ongelmia, jonka vuoksi koirat ovat joutuneet syömään vain tiettyä ruokaa tai olemaan muuten rajoitetummassa elämässä tai useilla lääkekuureilla.

Nokkosen käytön aloittamisen jälkeen nämä oireet ovat lähes kokonaan kadonneet tai ainakin pysyneet niissä mittakaavoissa, mitä voi anatomisten tai fysiologisten ongelmien edessä olla. Se on tullut tähän mennessä jo esille, että jokaisen koiran elimistö reagoi nokkosen syöttämiseen, ja selkeästi suurin osa positiivisessa mielessä.

Parissa viikossa neljän koiran turkit muuttuivat hyvin erinäköisiksi; turkit muuttuivat kiiltäviksi ja vahvakarvaisiksi, vaikka kaikilla mukana olleilla roduilla on hyvin erilaatuiset karvapeitteet. Samoin karvan irtoaminen väheni.

Teija Viljanmaa

Nokkospelletti jyrsijöille!

WOIMA-tuoteperhe on täydentynyt Mini-WOIMALLA, joka on tehty jyrsijöille, kissoille ja pienirotuisille koirille. Nokkostuotteet sopivat erinomaisesti pienten nisäkkäiden hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen. Pölyämätön nokkosvalmiste soveltuu eri roduille; myös pennuille ja aikuisille lemmikeille.