Nokkostuotteet

Ärmätin nokkostuotteet ovat tutkittuja, turvallisia ja
100 % kotimaisia

Tuotteet valmistetaan puhtaassa luonnossa itse kasvatetusta nokkosesta. Nokkonen sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, flavonoideja, lehtivihreää ja kuitua. Ne pitävät kehon kunnossa ja mielen virkeänä!

Ärmätin nokkostuotteet ovat täyttä tavaraa. Ne sisältävät nokkosta ja marjaa 75-78 %. Muissa vastaavissa markkinoilla olevissa tuotteissa nokkospitoisuudet ovat pienemmät.

Nokkospuristeissa on mukana mustikkaa, karpaloa ja nokkossiementä.

Nokkosesta ja mustikasta valmistettu puriste vauhdittaa ruoansulatusta. Nokkonen ja mustikka yhdessä edistävät ravinnon imeytymistä, kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja siten parantavat suolen toimintaa. Nokkosen ja karpalon yhdistelmä vaikuttaa lisäksi virtsateiden ja rakon toimintaan. Nokkosen siemen ylläpitää henkistä ja fyysistä kuntoa sekä parantaa vastustuskykyä.

Lue täältä Nokkosrouheen ravintosisältö!

woima-tuoteperhe_uudistui.jpg

Nokkospitoisuudet ovat Suomen korkeimmat

Ärmätin tuotteet ovat 100 % kotimaisia. Ne valmistetaan puhtaassa luonnossa itse kasvatetusta nokkosesta. Laadun huomaa jo tuoksusta ja mausta. Ärmätin tuotteissa on marjaa ja nokkosta 75 - 78 %. Markkinoilla olevissa vastaavissa tuotteissa nokkospitoisuudet ovat pienemmät.

Vaivaako allergia?

Nokkonen helpottaa allergiaoireita. Nokkosen sisältämät aminohapot edistävät terveyttä monipuolisesti. Metioniini-aminohapolla on allergioita ehkäisevä vaikutus. Se lieventää sekä ruokaperäisten että hengitystieallergioiden reaktioiden voimakkuutta.

Tutustu nokkostuotteisiin ja tilaa omasi täältä!

tilaa nokkostuotteita

Nokkosen vaikuttavat aineet

(Lähde Fogel)

Nokkosen lehdissä ja versoissa on C-vitamiinia (60-175 mg/100 grammassa tuoretta kasvia), A-, B1-,B2-, B6-, D-, E- ja K1-vitamiineja, ubikinonia ja glykokinoneja. Kasvissa on myös lesitiiniä, triterpeenejä, paljon kuiva-aineita, hiilihydraatteja, kasvilimaa, parkkiaineita sekä kivennäisaineista rautaa, kalsiumia, kaliumia, fosforia, mangaania, kuparia, rikkiä, fluoria, jodia, piihappoa (1-4%, osittain vesiliukoista), biogeenisiä amiineja, kuten asetyylikoliinia, betaiinia, koliinia, histamiinia, 5-hydroksitryptamiinia, serotoniinia ja muurahaishappoa sekä valkuaisaineita, sekretiiniä ja klorofylliä. Siemenissä on E-vitamiinia, linolihappoa ja karvasaineita.

pelletti_ja_rouhe.jpg

Flavonoideista siinä on isoramnetiinia, kämferoli-3-0-rutinosidia, kvertsetiiniä, isokvertseniiniä, astragaliinia ja rutiinia. Haihtuvan öljyn pääainesosat ovat ketoneja.

Kuvassa pölyämättömiä nokkospellettejä. Vieressä kuivattua nokkosrouhetta.

Nokkosessa on monia happoja: sitruuna-, karboni-, fumariini-, glyseri-, omena-, oksaali-, fosfori-, fenoli-, kiniini-, kaffeoyyliomena- ja sukkiinihappoa. Kumariineista kasvissa on skopoletiinia ja steroideista sitosterolia. Nitraatteja on 1,5-3 %.

Juuressa on lignaaneja, triterpeenejä, skopoletiinia, polysakkarideista glukaaneja, glukogalakturaaneja, happoisia arabinogalaktaaneja, lektiinejä, joissa kuutta isolektiiniä ja steroideista steroleja, mm. eri sitosteroleja.